Jokertje’s Jawoord (tv-serie) van start

0

Deze week is het nieuwe programma ‘Jokertje’s Jawoord’ van RTL van start gegaan. De televisieserie speelt zich af in Las Vegas en het draait allemaal om Jokertje, bekend van Oh Oh Cherso.

Ultieme bachelor-party

Jokertje gaat binnenkort trouwen met zijn vriendin Shana. En wie gaat trouwen wordt natuurlijk getrakteerd op een vrijgezellenfeest. Niemand minder dan zijn vrienden Matsoe Matsoe en Sterretje en jeugdvriend Ricardo gaan samen met Jokertje naar Las Vegas om de ultieme bachelor-party te vieren.

Verassen

De jongens zullen proberen om Jokertje op verschillende extreme en gekke manieren te verrassen. Sterretje zal hem niet dwingen om vreemd te gaan, maar zal het hem wel moeilijk maken.

Spetterend eindfeest

De tijd dat Jokertje in Las Vegas is om zijn bachelorparty te houden zal één dag voor de bruiloft worden afgesloten met een spetterend eindfeest in een grote penthouse-suite.

Jokertje’s Jawoord wordt elke dinsdag uitgezonden van 20.30 tot 21.30 op RTL 5.

Aflevering 1 is hier terug te kijken.

Bron: RTL Jokertje’s Jawoord

Delen.

Over de auteur

Vegasinfo.nl is dé Nederlandstalige website met alle informatie over Las Vegas. Wij brengen je dagelijks het laatste nieuws over de stad, bezienswaardigheden, activiteiten, hotels, uitgaan, reistips en meer.