Fast food ketens

De VS staat bekend om haar fastfood

De Verenigde Staten staan bekend om hun fastfood en de hoeveelheid dikke mensen die daar mee samengaan. In Las Vegas zie je op elke hoek van de straat wel een fastfoodketen zoals Mc Donalds, Kentucky Fried Chicken, In-n-Out Burger, Wendys en de Burgerking. Deze zijn allemaal 24 uur, 7 dagen in de week open. Op elk moment van de dag kan je dus een Big Mac nuttigen. En dat wordt zeker gedaan! In downtown Las Vegas is het omstreden restaurant de Heart Attack Grill gevestigd.

In-n-Out Burger

De keten In-n-Out Burger is de laatste tijd erg populair in Amerika. In Las Vegas is het normaal als je daar met een taxi door de ‘Drive Through’ gaat. Vergeet niet ook wat voor je taxichauffeur te bestellen, dat is wel zo beleefd, en veel kost het toch al niet in de VS.

Tientallen auto’s in de rij voor de ‘drive through’

In-n-Out Burger is zelfs zó populair dat er bij de opening van een nieuwe vestiging tientallen auto’s in de rij staan om een hamburger te kopen. Klik op deze pagina om daar een filmpje van te zien.

Heart Attack Grill Las VegasHeart Attack Grill – Vetter kan niet!

Downtown heeft ook zo zijn specialiteit. Daar is de ‘Heart Attack Grill’ gevestigd. Je haren gaan overeind staan als je weet wat hun concept is. Het heeft een ziekenhuisthema. Je wordt geserveerd door sexy verpleegsters, iedereen moet een ‘ziekenhuisschort’ aan en de bestelling heet hier een recept.