Schieten op een shooting range in Las Vegas is te gek!

Informatie Gunstore Las Vegas
Prijzen Vanaf €91 p.p.
  • Diverse wapens
  • Professionele instructeur
  • Inclusief vervoer
  • Souvenir T-shirt
  • Vanaf 18 jaar
Bekijk prijzen Shootingrange

Is het altijd al een droom van je geweest om één keer in je leven een geweer of pistool leeg te schieten of moet je even je agressie kwijt? Neem dan eens een kijkje in één van de vele shooting ranges in Las Vegas en schiet er lekker op los! De meest populaire is The Gunstore Las Vegas (zie foto rechts).

Schieten op een schietbaan in Las Vegas

Waar het in Nederland alleen onder strikte voorwaarden mogelijk is om met (semiautomatische) wapens te schieten en je moet voldoen aan veel veiligheidsmaatregelen, mag je wel zeggen dat het in Las Vegas één groot Wilde Westen is.

Gunstore Las Vegas

Veel Gun Ranges in Vegas

Er zijn talloze Gun Stores in Las Vegas die gewoon toegankelijk zijn voor toeristen. Zolang je genoeg geld bij je hebt is het normaal gesproken geen enkel probleem om doodleuk een AK47, een M4, diverse pistolen en/of machinegeweren leeg te schieten.

Hoe werkt het schieten in een gun range in Las Vegas?

Wanneer je een schietbaan in Vegas binnenstapt kom je eerst in de winkel terecht. Hier staan grote balies opgesteld met allerlei wapens in vitrines en sommige wapens hangen zelfs aan de muur. In Las Vegas doen ze niet moeilijk en kun je gewoon bij een medewerker aangeven dat je graag wilt schieten.

Instructeur schietbaan Las Vegas

Vervolgens kies je een shooting package uit die je leuk lijkt. Nou mag wat schieten in Las Vegas betreft vrijwel alles, maar ze zijn hier nog net niet zo gek om je alleen de schietbaan op te laten gaan.

Instructeur legt alles uit

Wees niet bang als je nog nooit hebt geschoten of als je het een beetje eng vindt. Je krijgt altijd een instructeur mee die je alles haarfijn uitlegt. Veiligheid staat voorop. Wapens maken een hoop lawaai en daarom krijg je gehoorbescherming, ook moet je een veiligheidsbril opzetten. Vervolgens ga je met de instructeur de schietbaan op en ga je in één van de verschillende ‘hokjes’ staan.

Tip: kies zelf een shooting pakket uit

De meeste schietbanen in Las Vegas werken met ‘packages’. Elk pakket heeft verschillende wapens waar je mee mag gaan schieten. Zo heb je bijvoorbeeld een standaardpakket met 3 wapens, maar je hebt ook een Tweede Wereldoorlog pakket. Vanzelfsprekend schiet je dan met allerlei geweren uit deze tijd zoals een M1 Garand en een Thompson. Ook heb je Shotgun, Family, Kids, Zombie en VIP packages. Kortom: er is voor elk wat wils!

Osama Bin Laden Las VegasOsama Bin Laden als doelwit

Natuurlijk moet je ergens op richten als je gaat schieten en daarom hangt de instructeur een poster van (meestal een bekend) persoon op. Je mag meestal zelf kiezen wie je doel wordt. Vooral Osama Bin Laden is populair!

Let op!

De belangrijkste regel in een gun range is dat je nooit met je wapen op iemand richt, want als je dat wel doet heb je een groot probleem. Veel plezier!

Bekijk prijzen