Het beroemde Las Vegas bord

Het Las Vegas bord dat tientallen jaren oud is

Het bekende ‘Welcome to Fabulous Las Vegas’-bord is in 1959 opgericht door een aantal ondernemers en is ontworpen door Betty Willis. Sommige mensen beschouwen het bord als het officiële zuidelijke einde van de Las Vegas Strip maar in feite bevindt het bord zich zo’n 6,5 km buiten de grenzen van de stad Las Vegas. Het bord is 7,6 meter hoog en valt erg op door z’n hoeveelheid neonlicht.

Vegasinfo.nl in Las VegasAltijd een foto maken

De regel is dat als je voor de eerste keer Las Vegas bezoekt, je altijd een bezoekje moet hebben gebracht aan het Las Vegas bord. Dat heb ik dus gedaan, rechts zie je mij bij het bord staan.

Huwelijkfoto’s

Het bord wordt niet alleen veel door toeristen bezocht, ook worden er veel huwelijksfoto’s geschoten nadat men in een Wedding Chapel elkaar het ‘ja-woord’ heeft gegeven.

Parkeren

Sinds 2008 is het mogelijk om er te parkeren zodat iedereen veilig een foto kan maken. Voorheen moest men aan de kant van de straat parkeren en dat leidde tot gevaarlijke verkeerssituaties.

24-uurs livestream

Er is 24 uur per dag, 7 dagen in de week een livestream die uitkijkt op het Las Vegas bord. Het is dus leuk om familie en vrienden vooraf op de hoogte te stellen wanneer je het bord gaat bezoeken zodat zij mee kunnen kijken. Ter plekke bellen werkte helaas bij mij niet waardoor mijn familie mij niet live kon bewonderen.

Klik hier om naar de webcam te gaan.