Overzicht hotels in Las Vegas

154 hotels in Las Vegas

Nergens in de wereld zijn er zo veel hotelkamers in een stad te vinden als in Las Vegas. Daarom vind je op deze pagina een overzicht van alle hotels in Las Vegas. Dagelijks heb je de keuze uit meer dan 150.000 kamers die zijn onderverdeeld in ongeveer 154 hotels. Kiezen kan dus best lastig zijn!

In de lijst met Las Vegas hotels hieronder zie je verschillende bekende hotels, gerangschikt op het aantal sterren. Wil je exclusiviteit en luxe? Neem dan een 5-sterren hotel. Denk aan hotels als: Bellagio, The Venetian, ARIA, Wynn en Cosmopolitan.

Hotelprijzen in Las Vegas

Vaak kost een nacht in de grote, luxe centrale hotels al gauw 150 tot 250 euro. Maar logeren in het midden van Las Vegas hoeft niet per se duur te zijn. Er zijn namelijk genoeg manieren om een goedkoop hotel in Las Vegas te boeken.

Bepaal zelf uw budget

Heb je een klein/middel budget? Misschien zijn de drie sterren hotels dan wat voor jou. Aanbevolen hotels zijn The LINQCircus Circus en de Riviera voor mensen met een wat kleiner budget.

Let op resortfees!

De meeste hotels in Las Vegas vragen een zogenaamde ‘resortfee’. Dit houdt in dat je een extra bedrag, gemiddeld $10 á $25 per kamer per dag, betaalt aan het casino. Dit komt bovenop je oorspronkelijke boeking en dien je bij het uitchecken te betalen. Houd hier dus rekening mee.

Het betalen van de ‘resortfee’ is verplicht. In ruil hier voor krijg je toegang tot snel- en draadloos internet, een fitnessruimte en kun je je boardingpasses laten printen.

Overzicht van hotels in Las Vegas;

Vijf sterren hotels

Vier sterren hotels

Drie sterren hotels