2. Het Bellagio buffet

Bellagio buffetBellagio buffet: goed en uitgebreid

Bij het Bellagio buffet heb je ontzettend veel keuze uit verschillende keukens. Denk aan Japans, Chinees, Mexicaans en Italiaans.

Pasta’s en pizza’s

Er zijn uitgebreide pasta’s en pizza’s. De koude vis voorgerechten die erg populair zijn zoals gerookte zalm, krabbenpoten, garnalen en oesters vallen bij veel gasten in de smaak.

Bellagio buffetDiverse specialiteiten

Andere specialiteiten van het Bellagio buffet zijn de eendenborst en de wilde kip. De Salatbar ziet er op het eerste oog ‘gewoontjes’ uit maar heeft veel verassingen in petto. Denk bijvoorbeeld aan de aubergine-tofu salade of de Chinese kip salade.

Gourmet buffet

Elke vrijdag en zaterdagnacht kan je bij de Bellagio terecht voor een ‘Gourmet buffet’ waar je onder meer een lekker stuk kogelbiefstuk voorgeschoteld kunt krijgen. Ook de soepen zijn erg goed en ook het lamsvlees en de krabbenpoten zijn zeker de moeite waard, evenals de garnalencocktails.

Deserts

Ze kunnen nog wel wat aan het desert verbeteren. De toetjes zien er in het echter minder mooi uit dan hoe ze op de kaart staan. Alles bij elkaar staat het Bellagio buffet op een mooie tweede plaats.

Prijzen*

Ontbijt 07:00 – 11:00 $20.99
Lunch 11:00 – 15:00 $24.99 
Diner 15:00 – 22:00 $35.99

*Prijzen kunnen per dag verschillen