Heart Attack Grill in Las Vegas

Heart Attack Grill – Vetter kan niet!

Downtown heeft ook zo zijn specialiteit. Daar is de ‘Heart Attack Grill’ gevestigd. Je haren gaan overeind staan als je weet wat hun concept is. Het restaurant heeft een ziekenhuisthema. Je wordt geserveerd door sexy verpleegsters, iedereen moet een ‘ziekenhuisschort’ aan en de bestelling heet hier een recept.

Sugar only! Lightproducts not allowed!

Ze serveren je zo vet mogelijk voedsel. Denk aan friet gebakken in reuzel (dierlijk vet) en de Triple-Bypass-Burger die bestaat uit een stuk rundvlees van 700 gram, tien plakjes bacon en héél veel mayonaise.

Verder kan je er sigaretten kopen zonder filter en frisdranken die veel suiker bevatten. Ze verkopen geen lightproducten.

Gratis onbeperkt eten bij >159 kg

Mensen boven de 159 kg mogen gratis onbeperkt eten. Om dat te bewijzen moet je natuurlijk wel eerst even op de weegschaal staan die voor de ingang staat. Om de ervaring helemaal compleet te maken word je na de maaltijd met een rolstoel naar buiten gereden.

Echte hartstilstand in The Heart Attack Grill

Ironisch genoeg kreeg een man in februari 2012 een hartstilstand in het restaurant. Je zou dus kunnen zeggen dat het restaurant haar naam eer aan doet. Hij overleefde het overigens wel.

Adresgegevens

Heart Attack Grill Las Vegas
Neonopolis, 450 Fremont St #130, Las Vegas, NV 89101

Bekijk hier onder een filmpje zodat je weet wat je kunt verwachten: