Over Vegasinfo.nl

Ik in Las Vegas (2e van rechts)Over mij

Ik ben Wouter en ik ben de eigenaar van deze website. Sinds klein af aan ben ik helemaal fan van Las Vegas. Vandaar dat ik deze website heb opgericht! Rechts op de foto zie je mij staan bij het bekende Las Vegas bord in het lichtblauwe T-shirt.

Jong geleerd, oud gedaan

Mijn liefde voor de stad Las Vegas begon eigenlijk al toen ik 11 jaar oud was. In dat jaar kwam de film Ocean’s 11 uit en speelde zich af in Las Vegas. Onder andere door de spannende verhaallijn en de mooie muziek heb ik deze film in de afgelopen jaren tientallen keren bekeken.

Poker

Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met het populaire kaartspel poker. Hierdoor vergrootte mijn interesse in Vegas, aangezien het jaarlijkse wereldkampioenschap Poker in Las Vegas wordt gehouden. Het is voor elke pokerspeler een droom om hier ooit één keer aan mee te doen en dus ook voor mij :-).

Maart 2012 naar Las Vegas

Op 22 jarige leeftijd was het zo ver. In maart 2012 ben ik met een vriend naar Las Vegas afgereisd en heb ik een erg mooie tijd gehad. Ik heb er ontzettend veel mooie, vreemde en vooral extravagante dingen gezien. In het beroemde Bellagio Hotel & Casino heb ik heel veel gepokerd. Dit was voor mij de hoofdreden om naar Las Vegas af te reizen. Daarna ben ik er in 2015 en 2016 nogmaals geweest.

Oprichting Vegasinfo.nl

Toen ik na mijn eerste Las Vegas reis weer terug in Nederland was, bleef de stad mij trekken. Ik heb daarom rondgekeken op internet of er al uitgebreide Nederlandse websites waren die informatie geven over Las Vegas. Dit bleek niet het geval te zijn en daarom ben ik Vegasinfo.nl begonnen. Ook help ik graag andere mensen die vragen hebben over de stad Las Vegas of een persoonlijk (reis)advies willen hebben.