Vegas 460x60

Reistips Las Vegas

Tips voor Las Vegas – Laat je niet verrassen

Op deze pagina vind je een aantal praktische tips voor als je naar Las Vegas afreist. Het is erg belangrijk om voorbereid op reis te gaan. Las Vegas is ver weg en je wilt daar niet voor verassingen komen te staan. Ik heb daarom de belangrijkste tips op een rijtje gezet.

Klik op één van de onderstaande artikelen om meer te weten te komen.

 

Advertentie

————–

eVisa application services

Bij eVisa application services kun je makkelijk een ESTA aanvragen zonder creditcard en betalen met iDeal of Bancontact/MrCash. Je betaalt dan €25,00 in plaats van $14,00 via de officiële website, maar het grote voordeel is dat je geen creditcard nodig hebt. Erg handig!

Daarnaast controleert eVisa application services of uw aanvraag juist wordt ingediend, zodat u altijd met een gerust hart het geweldige Amerika kunt bezoeken.

————–

Zelf.nl

Je hebt zojuist een trip naar Las Vegas geboekt. De volgende stap is zoeken naar een reisverzekering. Zorg dat je minimaal een maand voor je vakantie een doorlopende reisverzekering afsluit.

Voorkom oververzekeren door goed te controleren of je andere verzekeringen niet hetzelfde vergoeden. Kijk daarnaast of je reisverzekering ook wereld dekking beidt. Hiermee ben je goed verzekerd tegen een gunstige premie. Kijk hier voor meer informatie en tips.

————–