Helikoptervlucht Grand Canyon maken

Informatie Helikoptervlucht
Locatie Diverse opstijglocaties
Prijzen €200 – €450 p.p.
Bijzonderheden  Let op extra kosten
Bekijk prijzen

Grand Canyon helikoptervlucht

De Grand Canyon heeft misschien wel één van mooiste vergezichten van de wereld. Na miljoenen jaren is hier een diepe kloof ontstaan. De canyon is 435 kilometer lang en is tussen de 15 en 29 kilometer breed. De wanden zijn rood en dat komt door de successie die heeft plaatsgevonden.

Beste tijd om te bezoeken

Het is aan te raden om de Grand Canyon vlak na zonsopkomst of iets voor zonsondergang te bezoeken. De uitzichten zijn fenomenaal. Het rode gesteente komt dan het beste tot zijn recht.

Auto, bus of helikopter

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar de Grand Canyon af te reizen. Sommige mensen huren een auto, anderen nemen een bustour. Als je groot wilt uitpakken kun je ook met een helikopter naar de canyon vliegen.
Midden in de Grand Canyon zet de piloot de helikopter weer aan de grond zodat je een stukje kunt wandelen en kunt genieten van het mooie uitzicht. Het is zelfs mogelijk om een ‘picknick-package’ te boeken. Er is dus vanalles mogelijk!

Informatie Helikoptervlucht
Beoordeling
  • Diverse vertrektijden
  • Inclusief vervoer met limousine
  • Lunch inbegrepen
  • Glas champagne
  • Exclusief toeslag van $49
  • Duur: circa 3,5 uur
Bekijk prijzen

Grand Canyon All American helikoptervlucht

Eén van de meeste populairste Grand Canyon helikoptervlucht in Las Vegas is de Grand Canyon All American helikoptervlucht. Duizenden mensen hebben voor deze helikoptervlucht een beoordeling achtergelaten en wordt op de boekingssite Viator met 5 sterren sterk aanbevolen.

Ik heb zelf deze helikoptervlucht ook gemaakt en het was geweldig! Het leuke aan deze helikoptervlucht is dat echt alles er op en er aan zit. Het mag dan wel niet de goedkoopste Grand Canyon helikoptervlucht in Las Vegas zijn, maar misschien is het wel de beste.

Grand Canyon All American helikoptervlucht Las Vegas

Grand Canyon All American helikoptervlucht Las Vegas