Goedekope vliegtickets naar Las Vegas al vanaf €364 p.p.

0

Heb je zin om dit jaar nog snel even een bezoekje te brengen aan de gokstad van de wereld Las Vegas? Grijp dan nu je kans! Bij Budgetair.nl is het op dit moment mogelijk om goedkope vliegtickets naar Las Vegas te boeken. Een uitermate geschikte mogelijkheid om eindelijk eens die beroemde Las Vegas Strip, de Bellagio-fonteinen of het oude Las Vegas te bezichtigen.

Erg lage prijzen

Je kunt al vliegtickets boeken voor de ongelofelijke lage prijs van €364 per persoon en je vliegt natuurlijk gewoon vanaf Amsterdam Schiphol Airport met goede vluchttijden. Wees er snel bij, want het kan zo maar zijn dat de prijzen weer omhoog gaan. Laat deze mooie kans dus niet liggen! Bekijk deze voorbeelden:

Voorbeeld 1 – Amsterdam – Las Vegas – 1 t/m 9 november – €364 p.p.

Budgetair aanbieding Las Vegas

Je vertrekt dinsdag 1 november om 10.00 vanaf Amsterdam Schiphol en je komt om 18.35 lokale tijd aan in Las Vegas, met een tussenstop in Chicago. De luchtvaartmaatschappij is United. Op woensdag 9 november vertrek je om 11.00 uit Las Vegas en land je de volgende dag (donderdag 10 november) om 09.20 op Amsterdam Schiphol, met opnieuw een tussenstop in Chicago. Overigens kun je bij BudgetAir.nl ook kiezen voor andere vroegere of latere vertrektijden, dus je zit niet per se vast aan bovenstaande vlucht.

Bekijk deze vlucht van € 364

 

Voorbeeld 2 – Amsterdam – Las Vegas – 6 t/m 17 november – €369 p.p.

Budgetair aanbieding Las Vegas

Je vertrekt zondag 6 november om 11.00 vanaf Amsterdam Schiphol en je komt om 18.35 lokale tijd aan in Las Vegas, met een tussenstop in Chicago. De luchtvaartmaatschappij is United. Op donderdag 17 november vertrek je om 07.00 uit Las Vegas en land je de volgende dag (vrijdag 18 november) om 09.20 op Amsterdam Schiphol, met opnieuw een tussenstop in Chicago. Bij BudgetAir.nl kun je overigens ook kiezen voor vroegere of latere vertrektijden. Je zit dus niet per se vast aan bovenstaande vlucht.

Bekijk deze vlucht van € 369

 

Op een andere datum naar Las Vegas vliegen?

Bevallen de bovenstaande data niet? Dan kan je natuurlijk ook eens kijken of je op een andere dag of maand naar Las Vegas kunt vliegen. Klik op de knop hieronder en bekijk wat de prijs van jouw vliegticket is op een voor jouw geschikte datum

Bekijk goedkope vliegtickets >

 

Hotel boeken in Las Vegas?

In Las Vegas vind je meer dan 150.000 hotelkamers. Er is dus voor elk wat wils! Wil je low budget of wil je lekker verwend worden? Bekijk dan eens onze hotelpagina. Hier vertellen wij je alles over de verschillende hotels in Las Vegas.

Hoe werkt zo’n goedkope aanbieding naar Las Vegas precies?

Vegasinfo.nl is een informatieve website over Las Vegas. Wij weten wat de gemiddelde ticketprijzen zijn van Nederland naar Las Vegas. Als wij vervolgens goedkope vliegtickets naar Las Vegas vinden bij een online boekingssite en andere leuke deals tegenkomen dan laten wij dit zo snel mogelijk weten op onze website. Jij kunt hierdoor profiteren van goedkope vliegtickets en wij krijgen een commissie wanneer je via onze website boekt. Een win-win situatie dus!

Vliegtickets inclusief alle bijbehorende kosten

Wij proberen om onze gegeven prijs altijd inclusief alle kosten te tonen. Dus inclusief belastingen, boekingskosten, betalingskosten etcetera, zodat je niet plotseling tijdens het boekingsproces wordt geconfronteerd met een hogere prijs. Ons doel is om de beste, goedkoopste en laagste vliegtickets te laten zien. Toch kan het voorkomen dat de getoonde prijzen niet helemaal kloppen. Dit kan gebeuren wanneer er bijvoorbeeld wordt gekozen voor extra opties, andere betaalmogelijkheden dan wat Vegasinfo.nl heeft geselecteerd of omdat de prijzen plotseling weer omhoog zijn gegaan.

Delen.

Over de auteur

Vegasinfo.nl is dé Nederlandstalige website met alle informatie over Las Vegas. Wij brengen je dagelijks het laatste nieuws over de stad, bezienswaardigheden, activiteiten, hotels, uitgaan, reistips en meer.