Supermarkten in de Verenigde Staten van Amerika

Verschillende supermarktenGrote supermarkten in Las Vegas

Soms kan het zijn dat je iets in een supermarkt in Las Vegas wilt kopen. Bijvoorbeeld wanneer je een feestje hebt of wanneer je een product wilt hebben dat niet in Nederland te koop is. Of omdat de meeste producten in een supermarkt een stuk goedkoper zijn dan in de hotels.

Walmart, Target en Walgreens

Supermarkten Walmart en Target en drogisterijketen Walgreens bieden uitkomst. Net als veel andere winkels en restaurants in Las Vegas zijn ze altijd 24 uur per dag open. Het is niet voor niets dat Las Vegas ‘de stad die nooit slaapt’ wordt genoemd.

Sommige supermarkten (met name de Walmart) kan je niet vergelijken met de Albert Heijn in Nederland. Ze zijn veel groter en hebben tienduizenden producten in hun assortiment, van voedsel tot kleding, van meubilair tot munitie voor je geweer.

Elektrische karretjes in de supermarktElektrische karretjes

Als Nederlander moet je er een keer geweest zijn, je kijkt je ogen uit! Bij de Walmart hebben ze zelf elektrische karretjes voor dikke mensen zodat ze zelf niet door de winkel hoeven te lopen. Only in America!

Tip! Koop flesjes water

Als je er toch bent; koop een paar flesjes water, water is in de supermarkten een stuk goedkoper dan op straat of in de hotels.