Spider-Man The Musical komt naar Las Vegas

0

De musical ‘Spider-Man: Turn off the dark’ komt naar Las Vegas, dat hebben verschillende lokale media in Las Vegas bekendgemaakt.

Duurste theaterproductie in historie

De musical is de duurste theaterproductie ooit gemaakt en heeft meer dan $75 miljoen dollar gekost. De show draait al een tijdje in New York en stopt daar in januari 2014. In 2015 komt de show naar Las Vegas.

‘Economisch gezien is Las Vegas erg interessant om de show tot een groot succes te maken. Afgelopen week hebben wij de puntjes op de i gezet wat betreft de inhoud van de show. We zijn nu bezig met serieuze onderhandelingen met een bekende locatie in Las Vegas.’, aldus producent Jeremiah Harris.

Lage ticketverkoop

De musical, die in 2011 is begonnen, kampt al jaren met blessures, rechtszaken en een lage ticketverkoop. Ook is er onrust bij de medewerkers. Volgens een woordvoerder van Broadway World zal er de komende weken meer informatie worden vrijgegeven over de musical in Las Vegas.

Bron: VegasChatter.com

Delen.

Over de auteur

Vegasinfo.nl is dé Nederlandstalige website met alle informatie over Las Vegas. Wij brengen je dagelijks het laatste nieuws over de stad, bezienswaardigheden, activiteiten, hotels, uitgaan, reistips en meer.