Show ‘Sirens of TI’ in Las Vegas definitief gezonken

0

Na tien jaar valt definitief het doek voor de show ‘Sirens of TI’ in Treasure Island. De show in Las Vegas was sinds 21 oktober al gesloten, maar zou vlak voor oudejaarsavond weer open gaan.

Show in 1993 begonnen

Het personeel en de acteurs kregen afgelopen vrijdag te horen dat de show definitief gecanceld gaat worden. Daarmee komt een einde aan één van de langstlopende shows in Las Vegas, die in oktober 1993 begon als ‘Buccaneer Bay’.

“Ze hebben tegen ons gelogen, we zouden een baan hebben”, zo liet een emotioneel lid van de cast optekenen. “Nu moesten we opeens een ontslagformulier tekenen en onze ID’s inleveren.”

Tien jaar lang ‘Sirens of TI’

De piratenschepen vormden een wezenlijk onderdeel van Treasure Island en waren een herkenbaar gezicht op de Las Vegas Strip. Na tien jaar ‘Buccanneer Bay’ besloot het managament de Disneyachtige productie in een meer allround dance act te veranderen, waarna ‘Sirens of TI’ geboren werd. Met hun zoetgevooisde stemgeluid en strakke danspassen hebben de sirenen tien jaar lang mannen kunnen verleiden, maar zij gaan nu samen met schip kopje onder. Het casino lijkt daarmee op een volwassener imago af te willen stevenen.

Of de fameuze schepen aan de Stripkant blijven bestaan is niet bekend. Naast de shows vormt de locatie het tevens een populaire trouwbestemming. Honderden stellen gaven elkaar op de loopplank reeds het ja-woord.

Bron: Las Vegas Review-Journal

Delen.

Over de auteur

Vegasinfo.nl is dé Nederlandstalige website met alle informatie over Las Vegas. Wij brengen je dagelijks het laatste nieuws over de stad, bezienswaardigheden, activiteiten, hotels, uitgaan, reistips en meer.