Las Vegas voor het eerst sinds jaren bedekt onder dikke laag sneeuw

0

Als je aan Las Vegas denkt, denk je vooral aan de woestijn en het warme weer. Echter was daar afgelopen donderdag geen sprake van. Veel mensen zullen raar hebben opgekeken toen ze zagen dat heel Las Vegas bedekt was onder een dik pak sneeuw. Toeristen grepen hun kans en maakten een sneeuwpop voor het populaire Las Vegas-bord en gingen ermee op de foto.

Voor het eerst sneeuw in Las Vegas gezien

“Ik ben verrast dat onze reis naar de woestijn uiteindelijk geen ontsnapping bleek aan het koude weer in Duitsland”, zei een Duitse toerist. Een andere toerist had wel verwacht dat het koud zou zijn, maar niet dat zou gaan sneeuwen. “Het is voor het eerst in mijn leven dat ik sneeuw heb gezien”, aldus Lila de Guerrero uit El Salvador.

Het bijzondere spektakel was helaas van korte duur. Inmiddels is alle sneeuw weer verdwenen en wordt er zelfs verwacht dat ergens in deze week de warmste dag van het jaar zal gaan worden.

Delen.

Over de auteur

Vegasinfo.nl is dé Nederlandstalige website met alle informatie over Las Vegas. Wij brengen je dagelijks het laatste nieuws over de stad, bezienswaardigheden, activiteiten, hotels, uitgaan, reistips en meer.

Je kunt niet meer reageren.