Nieuwe shows Britney Spears in Las Vegas?

0

Terwijl het 2-jarige contract tussen Britney en Caesars Entertainment nog getekend moet worden staat Britney Spears al volop in de spotlight. Afgelopen vrijdag kwam ze in Las Vegas aan en nam ze haar intrek in het bekende hotel Caesars Palace in Las Vegas.

Men wilde niet zeggen of ze met haar nieuwe vriend in de Octavius-toren verbleef. In deze toren hebben onder andere President Barack Obama en Oprah Winfrey geslapen.

Goede doel

Haar eerste stop was het Bellagio hotel. Ze was aanwezig bij een speciale show van Cirque du Soleil genaamd ‘One Night for One Drop’ waar geld werd opgehaald voor het goede doel. Na afloop lukte het haar om via een achtergang een leger van paparazzi-fotografen te ontwijken.

Geruchten over nieuwe show

De verwachting is dat Spears, als de contracten worden getekend, 40 weekenden gaat optreden over een periode van 2 jaar. Het is nog onbekend wanneer de shows van start zullen gaan. “Binnen een paar weken wordt alles officieel bekend gemaakt”, aldus Robin Leach van de Las Vegas Sun.

Bron: Las Vegas Sun

Delen.

Over de auteur

Vegasinfo.nl is dé Nederlandstalige website met alle informatie over Las Vegas. Wij brengen je dagelijks het laatste nieuws over de stad, bezienswaardigheden, activiteiten, hotels, uitgaan, reistips en meer.