Bill’s Gamblin’ Hall wordt Gansevoort

0

Het bekende hotel & casino Bill’s Gamblin’ Hall in Las Vegas zal voortaan onder de vlag Gansevoort varen. Dat meldde USA Today afgelopen zaterdag op haar website. Begin februari dit jaar ging Bill’s Gamblin’ Hall dicht voor een renovatie van 185 miljoen dollar. De Gansevoort Hotel Group, gevestigd in New York, heeft Bill’s Gamblin’ Hall overgenomen van Caesars Entertainment.

Renovatie

De $185 miljoen dollar kostende renovatie zal zorgen voor een nieuw interieur, een nieuwe speelzaal, restaurants, nieuwe kamers en last but not least: een veelbesproken zwembad op het dakterras van het nieuwe hotel.

‘We willen een partner die niet alleen de expertise, maar ook de passie voor het maken van unieke concepten in zich heeft’, aldus Tariq Shaukat van Caesars Entertainment.

Persoonlijke beleving

Volgens de oprichter van Gansevoort Michael Achenbaum zal het hotel uniek zijn omdat het máár 188 kamers heeft. “We zullen gasten van ons hotel een meer persoonlijkere beleving geven dan de andere hotels op de Las Vegas Strip”.

De prijs van een standaard Gansevoort kamer zal $249 dollar per dag zijn. De verwachting is dat het hotel in januari 2014 voor het eerst haar deuren zal openen.

Bronnen: USA Today & VegasChatter

Delen.

Over de auteur

Vegasinfo.nl is dé Nederlandstalige website met alle informatie over Las Vegas. Wij brengen je dagelijks het laatste nieuws over de stad, bezienswaardigheden, activiteiten, hotels, uitgaan, reistips en meer.